Professionelt malerfirma i København

Din Malermester ApS er et professionelt malerfirma i København, som har faguddannede malere, til at udføre malerarbejde af høj kvalitet til vores kunder.

Vi tilbyder malerarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi arbejder også som hovedentreprenør om levering af håndværks- og entrepriseydelser til almennyttige boligforeninger, som vi har faste rammeaftaler med. Til hverdag står vi for projektering og koordinering af fraflytningslejligheder, maling af udendørs arealer og renovering af badeværelser m.m.

Vi kan derfor som et malerfirma tilbyde flere håndværksydelser, med nogle af de forskellige faggrupper vi repræsenterer og samarbejder med.

Et malerfirma der løser alt, inden for malerfagets farverige verden

Vi tager de gamle maleteknikker i brug ved istandsættelser og fornyelser af ældre bygninger.

Samtidigt har vi fulgt med udviklingen, til at anvende teknologisk udstyr som sprøjtemaling og spartling, når det skal gå stærkt.

Typisk ved større nye projekter eller renoveringsopgaver.

Din Malermester ApS har en bred erfaring med maleropgaver og derfor løser vi komplette malerentrepriser af nybyggede huse, lejligheder og tilbygninger m.m.

Vi har også erfaring og leveret malerarbejde som fagentreprenører på store byggeprojekter i tæt samarbejde med flere faggrupper.

For at sige det anderledes, vores maleropgaver varier til alt fra maling af en lejlighed ved fraflytning, for en privat kunde, til en komplet malerentreprise af 17 lejligheder eller 36 ungdomsboliger for en entreprenør.

Vi udfører også mange renoveringsopgaver, når ældre huse eller bygninger skal have vedligeholdt facader, vinduer, eller døre.

Så alt afhængig af hvilket udtryk du som kunde kunne tænke dig, er Din Malermester et sikkert valg til rådgivning af dit byggeprojekt og arbejdets udførelse.

Et malerfirma med fokus på miljøvenlige materialer

Vores malerfirma har fokus på miljøet og bruger leverandører som Flügger og Beckers der sikrer den højeste kvalitet af materialer, med omtanke for miljøet. De materialer vi anvender til vores maleropgaver er blomst og svanemærket.

Ved at anvende materialer som er blomst og svanemærket, bliver de skadelige stoffer begrænset, og dermed sikres et bedre indeklima. Derfor er det ikke kun positivt for miljøet at anvende maling som er blomst og svanemærket.

Men også for maleren når han arbejder og familien eller parret der skal bo i huset.

Nogle af vores referencer

malerfirma opgave for lejerbo
malerfirma opgave for arbejdernes landsbank
Malerfirma opgave for humac københavn
malerfirma for jyske bank