Vi har stor erfaring med totalrenovering af bygningskonstruktioner

Med mange udførte projekter som omfatter totalrenovering af hus, lejlighed eller almennyttige boligforeninger, kan du få hjælp til at realisere dit boligprojekt af et byggefirma med mange års erfaring i renoveringsopgaver for private, offentlige instanser og erhvervskunder.

Din Malermester ApS / Total Byg tilbyder totalrenovering af din bolig i København, som er vores primære arbejdsområde. Vi tilbyder alle typer af renoveringer i boligen. Fra renovering af køkken, badeværelse og kælder – til udskiftning af tag, vinduer og døre.

Vi har erfarne håndværkere og fagentreprenører til et hvert arbejdsområde, som også er autoriseret til at udføre el, kloak og VVS-arbejde. Det er din garanti for et sikkert udført håndværk.

Totalrenovering af hus og lejlighed

Hvis du for nylig har købt et nyt hus eller en lejlighed, som du har planer om at få renoveret eller tilpasset efter dine behov, kan vi hjælpe dig med hvert et skridt på vejen til at få realiseret dine idéer og bringe dem til virkelighed. Når det kommer til renoveringsprojekter eller renoveringer, er valgene ofte ubegrænsede. Derfor tror vi på en tilpasset tilgang, hvor du kan få den mest optimale løsning, baseret på ønsker og behov.

3D visualiseringer og plantegninger

Vi kan i de indledende faser af byggeprogrammet tilbyde og fremlægge en visuel præsentation af projektet, for at være sikker på et entydigt formuleret arbejds- og projektgrundlag.

Derfor får du med plantegninger og 3D visualisering en mulighed for at se, hvordan dit nye badeværelse eller tilbygning kan komme til at se ud, med de valgte fliser, farver og rumdisponering. Det er et vigtigt led i processen for at forventningsafstemme om løsningen lever op til dine visioner til det færdige resultat, før vi går i gang med byggeprojektet.

At få lavet en totalrenovering af boligen er en stor investering, og derfor kan det være en god idé at se det visuelt først, så du kan beslutte, om der skal laves nogle ændringer, inden man tager skridtet videre til opstartsfasen.

Vi påtager os ethvert projekt med samme opmærksomhed for detaljer, uanset om det er et større ombygningsprojekt eller en mindre fagentreprise. Med vores faguddannede håndværkere ved din side, vil du altid få den samme kvalitet af det udførte arbejde.

Lad et professionelt byggefirma stå for din totalrenovering

En totalrenovering er omfattende og kræver flere faggrupper, arbejdsprocesser og koordinering. Derudover kan der også være behov for professionel rådgivning af en byggesagkyndig, alt afhængig af omfanget af byggeprojektet.

Derfor har vi hos Din Malermester ApS / Total Byg, altid en bygningskonstruktør med i byggeriets faser, som kan bistå med den faglige indsigt og rådgivning på tværs af de forskellige håndværksmæssige faggrupper.

Uanset om din totalrenovering omhandler et hus, lejlighed, nyt køkken eller badeværelse, kan Din Malermester ApS / Total Byg levere alle de håndværks- og entrepriseydelser der skal til, for at du kan komme trygt i mål med dit byggeprojekt. Vi arbejder til dagligt med renovering, vedligeholdelse og koordinering af flere faggrupper, når vi agerer som hovedentreprenør for almennyttige boligforeninger i København.